دستگاه اندازه گیری زاویه تماس تحت فشار و دمای بالا در دانشگاه نصب و راه اندازی شد

دستگاه اندازه گیری زاویه تماس DSA 100 شرکت Kruss آلمان مجهز به ماژول فشار و دما بالای PDE1700 در محل آزمایشگاه پژوهشی و تحقیقات کاربردی نصب و راه اندازی گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراحل نصب، راه‌اندازی و آموزش نحوه کار با این دستگاه توسط دکتر فیلیپ جاگر کارشناس شرکت Kruss آلمان با حضور کارشناس شرکت تامین کننده داخلی دستگاه به مدت 3 روز انجام شد.

این دستگاه قابلیت اندازه گیری کشش سطحی به صورت pendant drop و sessile drop و امکان محاسبه زاویه تماس به صورت استاتیک و دینامیک را دارد. اتمسفر آزمون شامل هوا، هلیوم، نیتروژن و دی اکسید کربن تا فشار 10000 psi و دمای 200 درجه سانتی گراد است و از این رو از نمونه های منحصر به فرد این تجهیزات در ایران به شمار می رود.

این دستگاه به طور کلی برای مطالعه پدیده های سطحی کارایی داشته و برای مطالعات ازدیاد برداشت نفت، مهندسی رنگ، شیمی سطح، و موارد مشابه کاربرد بسیار زیادی دارد. هم اکنون دستگاه مذکور فعال بوده
و آماده ارائه خدمات به پژوهشگران محترم می باشد.